Betaal mogelijkheden


Onze bankgegevens zijn:

Het ZilverHuys
IBAN: NL16INGB0005074772
BIC: INGBNL2A

iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact/Mister Cash
Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

PayPal
PayPal is een internationale online betaalrekening waarbij u ervoor kunt kiezen een bankrekening of credit card te koppelen voor snelle en veilige betalingen. Door het grote netwerk en wereldwijde acceptatie kunt u met een PayPal account op bij veel webwinkels een betaling doen, makkelijk en snel!

Betalen met PayPal bied een aantal voordelen:
- Wereldwijd aankopen doen met PayPal
- PayPal garandeerd kopersbescherming
- Koppel eenvoudig uw credit card

Achteraf betalen (Afterpay)
Bij Zilveren Spaarpot kun je met Afterpay producten op rekening kopen en deze achteraf betalen. Hoe gaat het in zijn werk?

  • 1. Afterpay voert voor Zilveren Spaarpot het volledige betaalproces uit. Eerst word je door Afterpay getoetst op kredietwaardigheid.
  • 2. Indien je betalingsaanvraag goedgekeurd is door Afterpay, krijgen wij hier bericht van en verwerken we je bestelling meteen.
  • 3. Je ontvangt van Afterpay een digitale acceptgiro per e-mail om het verschuldigde bedrag van je bestelling te betalen. 
  • 4. Je dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen aan Afterpay. Voor het betalen via Afterpay brengen wij geen extra kosten in rekening.
  • Betalen via Afterpay is helaas niet mogelijk voor bedrijven.
  • Betalen via Afterpay is alleen mogelijk voor klanten met een factuur- en bezorgadres in Nederland.
  • Reken je voor de eerste keer met Afterpay af bij Zilveren Spaarpot? Dan kun je bestellingen tot een bedrag van maximaal € 150,- afrekenen. Als je eerder via Afterpay hebt betaald, kun je een bestelling tot een bedrag van maximaal € 250,- afrekenen via Afterpay.
  • Ga bij vragen of voor meer informatie over het betalen via Afterpay naar de Afterpay-website.

Beveiligde Verbinding
SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.