U wilt een persoonlijk tintje geven aan uw geschenk?

Het ZilverHuys heeft prachtige producten op de website die veel worden gegeven bij verjaardagen, kraam, doop of vormsel. Service staat bij mij hoog in het vaandel daarom bied ik een gratis gravering aan op de kinderartikelen. Bij sommige producten zoals bij de muziekdoos ballerina vraag ik wel een klein bedrag voor een extra gravering. Voor de gravering maak ik gebruik van een mooie sierlijke schrijfletter zie de afbeelding. U kunt op verzoek ook kiezen voor een blokletter. Wilt u liever een blokletter? Dan kunt u dit tijdens het bestelling in het opmerkingen veld vermelden. 

Schrijfletter

Blokletter

Invoeren van uw gravering

Tijdens het invoeren van de gravering kunt u onder het graveerveld precies zien hoeveel karakters u nog beschikbaar heeft.
De gravering wordt door mij zelf geplaatst en daarom kan ik uw bestelling vaak dezelfde dag al verzenden. Komt u net een karakter te kort neem dan contact op met Angelique 0228-527263 zodat wij samen kunnen bepalen wat mogelijk is. Ik bereken voor elke extra karakter €1,-

Voordat u uw bestelling plaatst moet u goed nakijken of de gravering zonder spelfouten en met gebruik van hoofdletters is ingevoerd. Daarna klikt u op bestellen en plaatst u het artikel inclusief gravering in uw winkelmandje. Lukt iets niet neem dan contact op met Angelique 0228-527263 en ik help u verder.

Onze schrijfletter:

Graveren van kinderbestekjes

De (kinder)bestekjes worden op de achterkant gegraveerd hier is de meeste ruimte beschikbaar om de gravering te plaatsen.  Op de voorkant is vaak een applicatie of een kleurige afbeelding aanwezig waardoor de ruimte niet geschikt is. Het kan ook voorkomen dat de tekst voor de gravering wel past op de vork en lepel maar niet op het kleine dessertlepeltje in overleg met u wordt dan bepaalt wat hierop wordt gegraveerd. Ik graveer alle delen behalve de mesjes. Het mesje kan ik niet goed inklemmen in onze graveermachine.

Graveren van spaarpotten

Mijn assortiment spaarpotten kunnen bijna allemaal worden voorzien van een gravering. De plek waar de gravering komt wordt bij het artikel aangegeven. Bij de ene spaarpot kan ik meer tekst kwijt dan bij de andere spaarpot hier is het aantal karakters in het graveerveld op aangepast. Komt u net een karakter te kort neem dan contact op met Angelique 0228-527263 zodat wij samen kunnen bepalen wat mogelijk is.

Maatwerk voor particulier en bedrijven

Artikelen waar maatwerk bij staat kan ik wel graveren maar hiervoor is geen graveerveld beschikbaar. Wilt u dat ik maatwerk lever of heeft u speciale wensen? Bel dan met Angelique 0228 – 527263, zodat ik u een passend aanbod kan doen. Er is heel veel mogelijk zoals een (bedrijfs)logo een lettertype naar wens of voor hele speciale geschenken een handgravure. Wilt u dat ik grote aantallen aan u lever? Dan is dat geen probleem. Voor maatwerk geldt wel een langere levertijd.